Palvelut start-up yrityksille
OncoBone tarjoaa suomalaisille toimintansa alkuvaiheissa oleville tai aloittaville yrityksille tukea mm. hallitus- ja johtoryhmätyöskentelyyn, liiketoimintasuunnitelman ja rahoitushakemusten tekemiseen.

Palvelut suomalaisille start-up yrityksille

OncoBone tarjoaa suomalaisille toimintansa alkuvaiheissa oleville tai aloittaville yrityksille tukea hallitus- ja johtoryhmätyöskentelyyn, liiketoimintasuunnitelman tekemiseen, rahoitushakemusten tekemiseen, markkinatutkimusten tekemiseen sekä kasvun ja kansainvälistymisen suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Mikäli suunnittelet esim. akateemisten tulostesi kaupallista hyödyntämistä, OncoBone voi auttaa keksintöjen patentoinnissa, yrityksen perustamisessa ja toiminnan käynnistämisessä.

OncoBonen perustajalla ja toimitusjohtajalla Jussi Halleenilla on yli 20 vuoden toimitusjohtajatausta sekä runsaasti kokemusta johtoryhmä- ja hallitustyöskentelystä. Hänellä on myös vahva tutkijatausta. Hän väitteli filosofian tohtoriksi vuonna 1998 ja sai dosentuurin vuonna 2005. Hän on voittanut mm. vuonna 2000 Tasavallan Presidentin InnoSuomi-palkinnon akateemisen tutkimuksen tuloksena syntyneestä keksinnöstään, jonka hän on patentoinut maailmanlaajuisesti, ja jonka perusteella valmistetut diagnostiikkamenetelmät ovat edelleen laajassa käytössä maailmalla. Halleen on ollut mukana perustamassa useita yrityksiä, ja osallistunut useisiin yritysfuusioihin ja yritysostoihin. Hän on kerännyt uransa aikana yli 10 mEUR rahoitusta, sisältäen pääomasijoituksia, pankkilainoja, valtionrahoitusta (Tekes/Business Finland, Finnvera, ELY-keskus) sekä EU-rahoitusta (Eurostars, EuroTransBio ja Horizon 2020 -ohjelmat).

OncoBone

AT YOUR SERVICE

If you are interested to learn more,
see our services or contact us directly.

    Scientist.com logo Science Exchange logo

    Copyright © 2021 OncoBone Ltd